The 2-Minute Rule for بیماری سلیاک رژیم غذایی
The 2-Minute Rule for بیماری سلیاک رژیم غذایی
Blog Article
● داشتن یک رژیم غذایی بدون گلوتن در برخی از نقاط جهان آسان تر از همیشه است، جایی که گزینه های بدون گلوتن به طور گسترده در دسترس هستند.
● غذاهای حاوی گلوتن می توانند منابع مهم ویتامین ها و مواد معدنی از جمله فیبر، آهن و کلسیم باشند.
اگر افراد نزدیک خانواده به سلیاک مبتلا باشند، احتمال داشتن این ژل و ابتلا به سلیاک نیز در شما بیشتر است.
● اگر فردی مبتلا به درماتیت هرپتی فرمیس باشد، داروهایی مانند دی آمینو دی فنیل سولفون (داپسون) می تواند علائم را کاهش دهد.
زمانی که پرزهای روده آسیب ببینند، بدن قادر به جذب مواد مغذی غذاها نخواهد بود. عدم توانایی بدن در جذب مواد مغذی باعث ایجاد سوء تغذیه و مشکلات دیگری همچون آسیب رودهای دائم خواهد شد. باید تمام غذاهای دارای پروتئین گلوتن را از رژیم غذایی کودکان مبتلا به سلیاک حذف کرد. غذاهای دارای پروتئین گلوتن شامل اکثر نانها، مواد غذایی پخته شده و غذاهایی که در آنها از گلوتن به عنوان مادهی تثبیت کننده استفاده میشود، است.
با این حال، رعایت برخی نکات حمله بیماری سلیاک می تواند از بروز عوارض جدی و تشدید علائم بکاهد که عبارتند از:
اما شدت علایم بیماری سلیاک در نوزادان و کودکان نوپا بسیار ضعیف و قابل چشمپوشی است. به همین دلیل دلدرد و ناراحتی کودک پس از مصرف این مواد، معمولا با یک نفخ و دل پیچه ساده، اشتباه گرفته میشود.
رایجترین موادی که بدن با کمبود آنها روبرو میشوند عبارتند از:
معمولا سلیاک در کودکان در سنین ۲ تا ۳ سالگی تشخیص داده میشود. اما چگونه تشخیص دهیم که کودک ما مبتلا به سلیاک است؟
نشان می دهد: به عبارت دیگر، شما دچار اسهال شده اید. این بدان معناست که مدفوع خیلی سریع در روده حرکت می کند و به مدفوع سالم تبدیل نمی شود.
در صورت تغذیه با شیر مادر: اگر به نوزاد مبتلا به سلیاک شیر مادر میدهید، بایستی رژیم غذایی شما در دوران شیردهی فاقد گلوتن باشد.
ممکن است فرد تا زمانی که دچار کمبود مواد مغذی یا کم خونی نشود، نداند که به بیماری سلیاک مبتلا شده است.
بر حسب اطلاع بنده در مشهد چندین فروشگاه ارگانیک عرضه کننده محصولات ارگانیک فعال هستند.
مصرف مکمل های غذایی برای درمان سوء تغذیه ناشی از عدم جذب مواد مغذی و پایبندی به داروهای دارویی برای درمان بیماری های التهابی مزمن روده توصیه می شود.